Podcasts

Vi som är födda på 70-talet lyssnade på berättelser och sagor på vinyl och radio. Det var Anita och Televinken, Disneyversionen av Robin Hood, Drutten och Jena bland annat. Vi vet inte om det är därför, men vi älskar fortfarande att lyssna till berättelser, numera berättar vi också gärna för andra.

Har du en idé om en podcast som du vill ha hjälp att utveckla? Vill du att vi ska utveckla ett koncept eller göra en podcast på uppdrag av dig? Kontakta oss så pratar vi vidare om det!

Dan har tillsammans med Håkan Forsell skapat podcasten Staden. Staden är en undersökning av hur och varför städer ser ut som de gör. Den kopplar den byggda verkligheten till politik, konflikter, kultur och vardagsliv. Idag finns mer än 160 avsnitt att lyssna på. Mer om podcasten Staden här: Staden.

Veronica har gjort podcasten Arwidsson Talks – en serie intervjuer och samtal om våra gemensamma, offentliga rum. När hon arbetade på Nationalmuseum producerade hon museets audioguider, med berättelser om verken i samlingen och tillfälliga utställningar. Hon har också pratat om konst i flera avsnitt av radioprogrammet Stil i P1.